Záplavy V Německu / 5 hours ago · rozsáhlé záplavy si na západě německa vyžádaly nejméně 133 lidských životů.

Záplavy V Německu / 5 hours ago · rozsáhlé záplavy si na západě německa vyžádaly nejméně 133 lidských životů.. Silné bouřky a záplavy na západě německa si vyžádaly podle afp už 123 mrtvých, což je nejvíce obětí v západní evropě za posledních 25 let. 5 hours ago · rozsáhlé záplavy si na západě německa vyžádaly nejméně 133 lidských životů. Úrady v okrese vulkaneifel vyhlásili mimoriadny stav po tom, ako voda zaplavila viacero cestných komunikácii a znemožnila prístup do niektorých obcí. Na snímke zaplavený dom v nemeckej obci erdorf 15. Informovala o tom německá média.

Západ německa a část belgie, lucemburska a nizozemska sužují prudké povodně. Tragické záplavy v německu mají už 58 obětí. Kvůli záplavám a neustávajícímu dešti zemřelo na západě německa v noci na dnešek nejméně 17 lidí. 1 day ago · záplavy mají v německu už přes osmdesát obětí. Dalších 70 osob se pohřešuje.

Rv8rf8fgoahaom
Rv8rf8fgoahaom from cdn.xsd.cz
2 days ago · záplavy v západnom nemecku si vyžiadali štyri obete a škody na majetku. 1 day ago · záplavy v německu mají přes sto obětí. 5 hours ago · povodně v německu si vyžádaly přes sto lidských životů a počet obětí v belgii se pohybuje v několika desítkách. Tam hlásí už 14 mrtvých. 2 days ago · fotky: Situace na místě je velmi nepřehledná, doprava byla mnohde přerušena. 1 day ago · záplavy v německu již mají 93 obětí, přes tisíc lidí je nezvěstných povodně v západních částech německa si již vyžádaly 93 obětí, dnes ráno o tom informuje televizní stanice ard. 1 day ago · nebývalá zkáza:

Lidé volají ze zřícených domů o pomoc.

2 days ago · záplavy v západnom nemecku si vyžiadali štyri obete a škody na majetku. 1 day ago · nebývalá zkáza: 2 days ago · fotky: Lidé volají ze zřícených domů o pomoc. 1 day ago · lodní doprava v severních částech řeky je stále v provozu. Informovala o tom německá média. 1 day ago · záplavy mají v německu už přes osmdesát obětí. Lidé jsou uvězněni v domech, desítky pohřešovaných. 5 hours ago · povodně v německu si vyžádaly přes sto lidských životů a počet obětí v belgii se pohybuje v několika desítkách. Silné bouřky a záplavy na západě německa si vyžádaly podle afp už 123 mrtvých, což je nejvíce obětí v západní evropě za posledních 25 let. Západ německa a část belgie, lucemburska a nizozemska sužují prudké povodně. Vyvolaly je bouře a deště spojené s. 5 hours ago · rozsáhlé záplavy si na západě německa vyžádaly nejméně 133 lidských životů.

1 day ago · záplavy v německu již mají 93 obětí, přes tisíc lidí je nezvěstných povodně v západních částech německa si již vyžádaly 93 obětí, dnes ráno o tom informuje televizní stanice ard. Silný déšť vyvolaný tlakovou níží bernd zaplavil už během předchozí noci v některých německých regionech sklepy, silnice a pozemky. Století s rozvinutým systémem varování před blížícími se živelními katastrofami je to mimořádně vysoké číslo. 1 day ago · lodní doprava v severních částech řeky je stále v provozu. Na snímke zaplavený dom v nemeckej obci erdorf 15.

Mo5hzy 3s9vghm
Mo5hzy 3s9vghm from nova-ott-images-tn.ssl.cdn.cra.cz
1 day ago · záplavy v německu mají přes sto obětí. 2 days ago · fotky: Vyvolaly je bouře a deště spojené s. Situace na místě je velmi nepřehledná, doprava byla mnohde přerušena. 1 day ago · lodní doprava v severních částech řeky je stále v provozu. Dalších 70 osob se pohřešuje. Tam hlásí už 14 mrtvých. Západ německa a část belgie, lucemburska a nizozemska sužují prudké povodně.

2 days ago · záplavy v západnom nemecku si vyžiadali štyri obete a škody na majetku.

1 day ago · nebývalá zkáza: Úrady v okrese vulkaneifel vyhlásili mimoriadny stav po tom, ako voda zaplavila viacero cestných komunikácii a znemožnila prístup do niektorých obcí. 5 hours ago · povodně v německu si vyžádaly přes sto lidských životů a počet obětí v belgii se pohybuje v několika desítkách. Západ německa a část belgie, lucemburska a nizozemska sužují prudké povodně. Tragické záplavy v německu mají už 58 obětí. Policie v koblenci v sobotu ráno oznámila, že v souvislosti s povodněmi registruje nejméně 90 mrtvých. 5 hours ago · rozsáhlé záplavy si na západě německa vyžádaly nejméně 133 lidských životů. Silný déšť vyvolaný tlakovou níží bernd zaplavil už během předchozí noci v některých německých regionech sklepy, silnice a pozemky. Podle řady expertů může stát za vysokým počtem obětí selhání systému varování před záplavami. Tam hlásí už 14 mrtvých. 1 day ago · záplavy mají v německu už přes osmdesát obětí. Kvůli záplavám a neustávajícímu dešti zemřelo na západě německa v noci na dnešek nejméně 17 lidí. Lidé jsou uvězněni v domech, desítky pohřešovaných.

Situace na místě je velmi nepřehledná, doprava byla mnohde přerušena. 5 hours ago · rozsáhlé záplavy si na západě německa vyžádaly nejméně 133 lidských životů. 1 day ago · lodní doprava v severních částech řeky je stále v provozu. 2 days ago · fotky: Kvůli záplavám a neustávajícímu dešti zemřelo na západě německa v noci na dnešek nejméně 17 lidí.

Ugvrjump11aegm
Ugvrjump11aegm from t.aimg.sk
Dalších 70 osob se pohřešuje. Století s rozvinutým systémem varování před blížícími se živelními katastrofami je to mimořádně vysoké číslo. Úrady v okrese vulkaneifel vyhlásili mimoriadny stav po tom, ako voda zaplavila viacero cestných komunikácii a znemožnila prístup do niektorých obcí. Silné bouřky a záplavy na západě německa si vyžádaly podle afp už 123 mrtvých, což je nejvíce obětí v západní evropě za posledních 25 let. Západ německa a část belgie, lucemburska a nizozemska sužují prudké povodně. Lidé jsou uvězněni v domech, desítky pohřešovaných. 2 days ago · záplavy v západnom nemecku si vyžiadali štyri obete a škody na majetku. Silný déšť vyvolaný tlakovou níží bernd zaplavil už během předchozí noci v některých německých regionech sklepy, silnice a pozemky.

Tam hlásí už 14 mrtvých.

Podle řady expertů může stát za vysokým počtem obětí selhání systému varování před záplavami. Století s rozvinutým systémem varování před blížícími se živelními katastrofami je to mimořádně vysoké číslo. Silný déšť vyvolaný tlakovou níží bernd zaplavil už během předchozí noci v některých německých regionech sklepy, silnice a pozemky. Silné bouřky a záplavy na západě německa si vyžádaly podle afp už 123 mrtvých, což je nejvíce obětí v západní evropě za posledních 25 let. Policie v koblenci v sobotu ráno oznámila, že v souvislosti s povodněmi registruje nejméně 90 mrtvých. 5 hours ago · rozsáhlé záplavy si na západě německa vyžádaly nejméně 133 lidských životů. Na snímke zaplavený dom v nemeckej obci erdorf 15. Tragické záplavy v německu mají už 58 obětí. 1 day ago · záplavy v německu již mají 93 obětí, přes tisíc lidí je nezvěstných povodně v západních částech německa si již vyžádaly 93 obětí, dnes ráno o tom informuje televizní stanice ard. Úrady v okrese vulkaneifel vyhlásili mimoriadny stav po tom, ako voda zaplavila viacero cestných komunikácii a znemožnila prístup do niektorých obcí. Vyvolaly je bouře a deště spojené s. Kvůli záplavám a neustávajícímu dešti zemřelo na západě německa v noci na dnešek nejméně 17 lidí. 1 day ago · záplavy v německu mají přes sto obětí.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code